PUBLIKAČNÍ ČINNOST

Články roku: 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018

Žádný článek nenalezen.

Dobré věci se nemění. Máme č. 4!

Stejně jako před čtyřmi lety se bude bohumínská sociální demokracie ucházet o přízeň voličů ve svém městě pod číslem 4. Losovací akt provedla v pondělí 20. srpna v 16:00 hodin vedoucí organizačního odboru Městského úřadu v Bohumíně Miroslava Šmídová.

„My sice měníme Bohumín už více než dvacet let, ale dobré zvyky se nemění, takže znovu jako v minulých volbách nám byla přidělena čtyřka. Snad budou Bohumíňáci i znovu stejně volit celý náš tým,“ doufal po losu předseda MO ČSSD Bohumín Igor Bruzl.

Čísla volebních stran v Bohumíně: 1 – Česká pirátská strana, 2 – Komunistická strana Čech a Moravy, 3 – 4koalice (KDU-ČSL, TOP09, Coexistentia, Starostové a nezávislí), 4 – Česká strana sociálně demokratická, 5 – Dobrá volba 2016, 6 – Občanská demokratická strana, 7 – Nezávislí, 8 – ANO 2011.

Dobré věci se nemění. Máme č. 4!

Měníme Bohumín! A chceme i dál…

Více než dvacet let pracujeme na tom, aby byl Bohumín příjemnějším místem pro život všech generací. Stejně jako v předcházejících obdobích jsme dokázali drtivou většinu našich projektů, slíbených před čtyřmi lety, realizovat, a přidali jsme i něco navíc. V komunálních volbách 5. a 6. října nám vystavíte vysvědčení. Doufáme, že jsme vás znovu přesvědčili, že nelhat, nekrást a budovat město pro normální lidi s námi má cenu.

Na našem webu, facebookovém profilu, plakátovacích místech v ulicích Bohumína i v městských novinách OKO (a v podobě speciálního bloku s propiskou během měsíce září ve vašich poštovních schránkách) vás chceme informovat, co chystáme dál. A že těch projektů v zásobníku máme! Nevymýšleli jsme je ale sami. Zeptali jsme se vás na řadě setkání a vy jste rozhodli o tom, co by se vám ještě v Bohumíně líbilo. My se teď chceme zavázat k tomu, že to v příštím volebním období zrealizujeme.

Potřebujeme k tomu ale to hlavní, a to je váš hlas. Hlas pro celou naši kandidátku! Naše voliče žádáme o zakřížkování kompletní kandidátky bohumínské sociální demokracie, která se vždy tak trochu vymykala vnímání naší strany z globálního pohledu. Budeme-li mít váš silný mandát, vše to, co najdete v programu, se do čtyř let stane skutečností. Měníme totiž Bohumín už víc než dvacet let, a chceme v tom pokračovat.

Děkujeme za váš hlas.

Igor Bruzl

předseda MO ČSSD Bohumín

Měníme Bohumín! A chceme i dál…

Bohumínská ČSSD má (staro)nové vedení

Bez turbulencí a jednotně. Tak vystupovali členové bohumínské místní organizace ČSSD na výroční členské schůzi, která v pondělí 23. ledna proběhla v Gastrocentru Migo. Volil se nový předseda i členové výboru, pro další dvouleté období s vrcholem v podobě komunálních voleb se sehraný tým téměř nezměnil.

Pozici předsedy i napodruhé obhájil místostarosta města Igor Bruzl, jenž neměl protikandidáta a nasbíral stoprocentní počet hlasů. Naprosto jednoznačně bylo zvoleno i dalších čtrnáct členů výboru, kde budou pracovat Eva Adamcová, Vojtěch Balcárek, Aleš Drobek, Jana Holeszová, Roman Honysz st., Dušan Kroščen, Adrian Kuder, Alfréd Michalík, Svatopluk Němeček, Petr Osvald, Věra Palková, Yvona Placzková, Josef Plášil a Hana Wrožynová.

„Jedinou novinkou ve výboru je tak výměna Mileny Glacové za exministra zdravotnictví Sváťu Němečka. Ten se vrací do výboru místo dlouholeté členky, která nemohla dál pokračovat ze zdravotních důvodů, ale pevně věřím, že za dva roky se mezi nás třeba bude chtít vrátit,“ uvedl Igor Bruzl.

Na programu schůze bylo i seznámení s hospodařením, vývojem členské základny, volili se i delegáti na březnovou okresní konferenci a navrhovali zástupci MO pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. „Vše proběhlo v souladu se stanovami i volebními řády, vážím si i více než čtyřiapadesátiprocentní účasti našich členů,“ řekl Igor Bruzl. Posláním jeho i celého výboru je především uspět v komunálních volbách v roce 2018.

Bohumínská ČSSD má (staro)nové vedení